Ilahinoor

Ilahinoor wordt gegeven door May.

Het woord Ilahinoor betekent “Goddelijk Licht”. Ilahinoor is een zeer krachtige, kosmische energie van een heel hoge frequentie. De Ilahinoor-energie vindt zijn oorsprong in het oude Egypte; in een krachtig morfogenetisch veld dat aldaar werd gebruikt om het Goddelijk Licht in het menselijk lichaam te verankeren.

Ilahinoor-energie werkt zowel op het fysieke lichaam als op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ilahinoor richt zich op het behandelen van de oorzaak van de klachten, en niet op de symptomen ervan. Zo kan de energie de doorstroming in verschillende gewrichtspunten activeren en daarmee blokkades, zoals pijn, opheffen. Ook brengt ze de chakra’s in balans, stimuleert ze de samenwerking tussen beide hersenhelften, zorgt ze voor een goede aarding en draagt ze bij aan het bewust worden en verwerken van oud zeer. Ilahinoor verruimt het bewustzijn en bewerkstelligt een diepe ontspanning.

Ilahinoor verhoogt de frequentie van ons lichaam, zodat er verbinding met ons Hogere Zelf gemaakt kan worden en we steeds meer ons ware Zelf kunnen worden.

Daarnaast voedt en verlicht Ilahinoor-energie onze Aarde.

De energie wordt overgebracht via specifieke handopleggingen, terwijl je op een behandeltafel ligt. Intieme aanrakingen worden altijd vermeden.

Net als bij andere energetische behandelingen, ervaart ieder een Ilahinoorbehandeling op een eigen manier. Sommige mensen voelen warmte, kou, tintelingen of een kriebelig gevoel. Anderen voelen schokjes in hun lichaam of worden emotioneel. Soms geven cliënten aan dat ze niets bijzonders voelden tijdens een behandeling. Dat is allemaal normaal en oké. De meeste mensen zich na een behandeling ontspannen en licht.

Na de behandeling volgt een kort nagesprek, waarin de behandeling besproken wordt en ik eventueel aanvullende adviezen of oefeningen voor thuis meegeef. Deze kunnen bijdragen aan het herstel van de innerlijke balans en aan het in stand houden daarvan.
Het kan gebeuren dat er, tijdens het geven van de behandeling, boodschappen of beelden bij mij doorkomen, via helderhorend-, helderziend- of heldervoelendheid. Deze worden dan natuurlijk ook besproken.

Een Ilahinoor healing duurt ongeveer een uur.

Ilahinoor vervangt nooit de arts of andere medisch hulpverleners.