Intuïtieve energetische healing

De intuïtieve energetische healingen worden gegeven door May.

Bij de intuïtieve healing stel ik mij af op jouw energie en voel ik in wat voor jou op dat moment mag gebeuren. Daarbij volg ik mijn intuïtie en vraag ik mijn gidsen om me te (bege)eiden.

Een dergelijke healing is een mengvorm van Reiki, Sjamanistische Healing en Ilahinoor. Ik raad je dan ook aan om meer te lezen over deze vormen van Healing, onder de knop “Behandelingen”. Ook kunnen er edelstenen bij gebruikt worden, waarbij elke edelsteen zijn eigen werking heeft. Verder kan het gebeuren dat er via helderziendheid, helderhorendheid of heldervoelendheid, boodschappen of beelden doorkomen tijdens de healing.

Net als bij andere energetische behandelingen geldt dat ieder een intuïtieve healing op een eigen manier ervaart. Sommige mensen voelen warmte, kou, tintelingen of een kriebelig gevoel. Anderen voelen schokjes in hun lichaam of worden emotioneel. Soms geven cliënten aan dat ze niets bijzonders voelden tijdens een healing. Dat is allemaal normaal en oké. In het algemeen voelen mensen zich na een behandeling ontspannen en licht.

Na de behandeling volgt een kort nagesprek, waarin de behandeling besproken wordt en ik aanvullende adviezen geef. Deze kunnen bijdragen aan het herstel van de innerlijke balans en aan het in stand houden daarvan.

Een intuïtieve energetische healing duurt ongeveer een uur.

Een healing vervangt nooit de arts of andere medisch hulpverleners.