Ervaringen van spelers

Annita: Mijn ervaringen met het Transformatiespel. Twee keer heb ik het, onder de meer dan fijne begeleiding, van May mogen spelen. Beide keren, een bijzondere ervaring. Wonderlijk, hoe de informatie klopt en er weer puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Hoe je antwoord krijgt op je gestelde vraag. Bevestiging, nieuwe inzichten. Je kracht(en), belemmering(en), pijnpunten. Maar mooi, hoe je handreikingen krijgt om daar met hulp van de engelen aan te gaan werken Beide keren heb ik het met twee personen gespeeld. Voor een workshop van een dag, heb ik dat als erg prettig ervaren. Bijzonder ook wat je daarbij voor elkaar kunt betekenen. Kortom: waardevol, inspirerend en helend.
Bedankt May, liefs Annita xxx

Marie-Martine (geboren Française) : Het was een klein groep met fijn mensen (vriendinnen) dus ik voelde me meteen in vertrouw. Het spel graaf veel opdrachten waardoor het goed confronteer was voor me of ik een spiegel voor me had. Ook heel emotioneel voor me maar ook om te zien hoe de andere zo hun hart opende in hun verhaald. Ik kon veel probleem erkennen van mezelf in andere.
Het spel gaaf me de kracht om me zelf te zijn en meer in me te geloven. Ik vond ook frappant toen ik een opdracht moest doen en ik de verkeerd keuze wilde maken de dobbelsteen ging tegen waardoor ik tocht kon inzien dat ik moest meer op mijn intuïtie luisteren dan een plezier voor een andere te doen. Ik heb gelachen en gehuild.
Het was een bijzondere dag voelde me enorme krachtig op het eind maar ook heel moe.
Een paar dagen later krijgt wel een diep maar ik heb geleerd om in bepaald situatie anders te doen. Eerste naar mijn hart, mijn gevoel te luisteren.
Dankjewel dat ik het heb mogen doen.
Veel liefs, Marie-Martine