May Zeelen

May oktober 2016Mijn naam is May Zeelen. Mijn passie is het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei, zodat zij tot volle bloei kunnen komen en kunnen leven vanuit hun Hart en Kracht.

Zo’n 25 jaar geleden begon ik de behoefte te voelen om mijn spirituele kant verder te ontwikkelen. Het gevoel “dat er meer is” heeft altijd in me gezeten. Nu was de tijd gekomen om er meer mee te gaan doen. Ik ben in mezelf gaan zoeken en ontdekte dat ik, van kinds af aan, een sterke band heb gehad met de Native Americans, of beter gezegd: met de manier waarop zij de wereld om ons heen beleven. Het idee dat de natuur leeft, bezield is, ons de weg kan wijzen en dat alles met elkaar verbonden is in Eenheid, spreekt me erg aan. Ik ben me hier meer in gaan verdiepen en kwam zo terecht bij het sjamanisme. Het sjamanisme gaat ervan uit dat alle elementen van de natuur een bewustzijn en een energieveld hebben. Ze zijn verbonden met en verwant aan elkaar, en maken deel uit van een Groter Geheel. Binnen dat Grotere Geheel zijn er verschillende dimensies, die voor de meesten van ons onzichtbaar zijn. Een sjamaan maakt contact met die dimensies, om daar te vinden wat mensen, die zijn hulp vragen, nodig hebben voor hun groei en welzijn.

Nadat ik enkele cursussen en een opleiding sjamanisme afgerond had, wist ik dat dit heel diep in mij zit. Het leeft in mij, geeft basis en richting aan mijn leven en speelt een duidelijke rol in het werken binnen Gaia ZelfInZicht.

Tegelijkertijd begon ik me bewust te worden van een drang in mij: de drang om mensen die op één of andere manier vastliepen in hun leven te helpen. Samen met hen te bekijken wat er speelde en hen dan te ondersteunen in het terugvinden van hun Kracht en Balans. Om aan deze drang gehoor te geven, ben ik een flink aantal workshops en cursussen gaan volgen om mensen te leren helen. Reiki 1 was de eerste, gevolgd door Reiki 2 en 3, zodat ik mij nu Reiki Master mag noemen.

Vervolgens heb ik de opleiding Nieuwetijds Kindercoach succesvol afgerond, net als de opleiding tot Rots-en Water trainer.

Verder ben ik me gaan verdiepen in Mindfulness, door het gehele Mindfulness programma zelf te doorlopen en te bestuderen.

Een 4-daagse cursus Sjamanistische Healing in België, evenals enkele kortere cursussen zoals helen met de sjamanendrum, energetisch opereren en het ontwikkelen van mediamieke gaven volgden.

Recentelijk heb ik de intensieve tweejarige opleiding Sjamanistisch Healer afgerond, evenals de Transformation Game Facilitators Course in Findhorn, Schotland.

De kennis en vaardigheden die ik door het volgen van deze cursussen opleidingen heb opgedaan vormen, in combinatie met mijn intuïtie en innerlijk Weten, een gedegen basis om vorm te kunnen geven aan mijn eerdergenoemde passie: het begeleiden van mensen in hun persoonlijke groei, zodat zij tot volle bloei kunnen komen en kunnen leven vanuit hun Hart en Kracht. Ik ben intens dankbaar dat ik dit mag doen, en zet mij dan ook met Hart en Ziel ervoor in.