Tarieven Transformatiespel

Tarieven Transformatiespel

Het Transformatiespel kan gespeeld worden gedurende een dag of een heel weekend (van zaterdagochtend tot zondagnamiddag).  Aantal deelnemers: twee tot vier.

In principe wordt het Spel gespeeld in de praktijkruimte aan de Giekerkstraat in Tilburg. Kijk op deze pagina voor meer informatie over deze ruimte. In overleg kan ook voor een andere locatie gekozen worden.

Tarieven:

  • Eén dag het Transformatiespel spelen in de praktijkruimte in Tilburg: €107 per persoon, inclusief een lunch in een lunchroom, koffie/thee/water en versnaperingen. Dagworkshops worden ruim van tevoren aangekondigd in de agenda en op Facebook , maar zijn ook op aanvraag te plannen. Neem dan contact op met May. 
  • Een weekend het Transformatiespel spelen in de praktijkruimte in Tilburg: prijs in overleg. Neem aub contact op met May.
  • Een dag of een weekend het Transformatiespel spelen op locatie: prijs in overleg. Neem aub contact op met May voor een passend aanbod.

Regelmatig biedt Gaia ZelfInZicht kennismakingsworkshops aan m.b.t. het Transformatiespel, tegen een zeer voordelig tarief. Zie hiervoor de agenda en/of volg Gaia ZelfInZicht op Facebook .