Tarieven

Tarieven

ENERGETISCHE HEALING MET WAARNEMINGEN

Deze healing duurt ongeveer een uur en kost € 60,-. Bij uitloop langer dan een kwartier nemen de kosten met €15,- per 15 minuten toe.
Een healing op afstand neemt ongeveer 30 minuten in beslag en kost € 30,-.

LET OP: PROFITEER NU VAN ONZE LENTE- EN ZOMERACTIE EN ONTVANG 20% KORTING OP DEZE HEALING!

Mocht ondersteuning door een bloesemremedie nodig of wenselijk zijn, dan komt er € 6,- bij voor de remedie.

HEALING MET DE SJAMANENDRUM

Een drumhealing neemt ongeveer een half uur in beslag en kost €30,-. Bij uitloop langer dan een kwartier nemen de kosten met €15,- per 15 minuten toe.

KLANK- EN GEURBAD

Een ontspannend klank- en geurbad duurt ongeveer 45 minuten en kost €45,-.

CURSUS REIKI 1 en CURSUS ILAHINOOR
Jouw investering in een individuele cursus Reiki I of Ilahinoor bedraagt € 150,-. Deze cursus neemt één dag of twee dagdelen in beslag.
Wil je de cursus liever in een groep (2 tot 4 personen) volgen, dan bedraagt jouw investering € 120,-. Groepscursussen kunnen eveneens worden gegeven op één dag of twee dagdelen.

De cursus is inclusief reader,  kruidenthee, (fruit)water en een lunch (dagworkshop) of een hartig tussendoortje (als de cursus verspreid is over twee dagdelen). Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

WORKSHOP DROMENVANGER MAKEN
Een individuele workshop dromenvanger maken kost € 60,- p.p. Deze prijs is inclusief alle materialen, koffie/thee en iets lekkers.
Deze workshop kan ook in groepsverband gegeven worden. Het maximale aantal deelnemers is 5 personen. De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte en wordt in onderling overleg vastgesteld.