Meditatie met de Moederdrum

Meditatie met de Moederdrum

Een Moederdrum, ook wel Pow Wow drum genoemd, is een grote drum die bespeeld kan worden door één persoon of door meerdere personen tegelijkertijd. De drum brengt een diepe klank voort, een oerklank, die ons verbindt met Moeder Aarde, met het Universum, met onszelf en met elkaar.

Tijdens de Moederdrummeditatie combineren we de kracht van de Moederdrum met een geleide meditatie. De ritmes en klanken van de Drum zorgen ervoor dat je dieper mee kunt gaan in de meditatie. Door je open te stellen voor haar trillingen en je door haar te laten leiden, kun je in een diepe ontspanning en meditatieve toestand komen. Je kunt helemaal in jezelf zakken. Het kan gebeuren dat er iets in je aangeraakt wordt;  in beweging wordt gebracht. Of er ontstaat ruimte in jezelf, waardoor je  inzichten kunt ontvangen die je op dat moment nodig hebt in je leven.

Na een meditatie met de Moederdrum is er vaak sprake van een gevoel van diepe ontspanning, innerlijke rust en helderheid. Je komt meer bij jeZelf.

Moederdrum meditaties worden éénmaal per maand door Gaia ZelfInZicht gegeven bij Zen’trum De Verbinding te Tilburg, op vrijdagavond van 20.00 tot 21.00. LET OP: inloop vanaf 19.30. Neem zelf een matje, kussen en dekentje mee.

Voor data en tijden, zie de kalender of kijk op de evenementenkalender van Zen’trum De Verbinding.
Voor het adres van Zen’trum De Verbinding, zie contact.